Vakgebieden


Vakgebieden

Door de samenwerking met verschillende opdrachtgevers uit diverse bedrijfstakken heeft PBI Support een breed pakket aan ervaring en inzicht opgedaanbuy cheap motilium. Hierdoor is PBI Support in staat om het overzicht te behouden en maatwerk oplossingen aan te dragen.

 

Utiliteit

De kantoorgebouwen hebben een drastische ontwikkeling doorgemaakt. Door het concept “het nieuwe werken” is er afscheid genomen van de gesloten cellenstructuur en is er behoefte aan flexibele werkplekken. PBI Support draagt oplossingen aan als het gaat om flexibel en toekomstbestendig bouwen.

Woningbouw

De klantvraag staat heden ten daag centraal bij de woningbouw. Dit geld zowel voor de huur- als koopsector. PBI Support geeft ondersteuning in het specificeren en concreet maken van de klantvraag en de vertaalslag naar de uitvoering.

Onderwijs

Het onderwijs staat aan het beginstadium van het nieuwe lesgeven. Naast de klassieke lokalen en praktijkruimten is er behoefte naar gelegenheden waar de student met het onderwijs in contact komt om zijn stof te behandelen. PBI Support kan u bijstaan met het vertalen van uw visie tot een concreet eindresultaat.

Voedselindustrie

PBI Support is bekend met het procesgericht verbouwen. Voedselveilligheid en normen zoals HACCP en FSSC 22000 zijn voor PBI Support bekend terrein. Naast de bouwkundige installaties is PBI Support bekend met de proces gerelateerde installaties. Op basis van de aanwezige situatie en gewenste eindresultaat situatie is PBI Support in staat om het gehele traject te begeleiden vanaf ontwerp tot in gebruik name.

 

Logistiek

Weinig interne transportbewegingen, snel laden en lossen zijn bekende termen bij PBI Support. De snelle wereld van logistiek is bekend terrein. PBI Support heeft ervaring als het gaat om het realiseren van gekoelde en niet-gekoelde distributiecentra